heart u!

Thursday, October 17, 2013

tingggg tongg...anybody homeeeeee???


assalamualaikum.




ade lagi rupanya org terbukak blog ni eh. last time update was like thousands years ago kot. hahaha ok hiperbola sokmo. 


cik seri ni mcm biase kengkonon bz. maken tua lah katekan, maken byk tanggungjawab. pastu cm malas plak rase nk expose sgt kehidupan ni. gtuw. hahaahaha poyo sgt omg tlg laaaa. nora danish ke kauu. ~.~



dok opis td malas2 nk keje biasela bru lepas coti2 kan. sj gatai2 bkk nuffnang tetbe eh napee ade duettt. peewit. haha xde lah byk mane pon. nk bli coki2 seplastik tu boleh ler. tp bg rakyat marhaen mcm mek, bersyukur kehadrat ilahi la rejeki org kate. 



jadi, cewah jadi tu. haaa mek rs mcm nk rajen2 lah blk tulis belog. bagi yg merindui kehadiran mek di alam maya ini kens. hekhek so if korg nk mek tulis pasal pape just email je la mek. slalu mek dpt email pasal cara nk smbung study tu je lah. sorry ye kalo lmbt reply. 



ok till then. 



p/s: ade org suggest soh mek tulis pasal xtvt2 mek naek2 gng g jejln semua. menarek tak menarek takkk? hehe post akn menyusul nanti i.allah. doakn cik sri ni rajen lah hendaknyeee. 




lots of laf~

No comments: