heart u!

Monday, April 1, 2013

birthday surprise!

assalamualaikum!
tetbe terasa nk menulis. meh je la bace ye. hehe takde pape yg menarek pon cme cite kat hopis td je.
arini birthday sorg team mate makk. sonali namanya. bukan sonali bandre ye tapinya. alkesahnya sonali ni dr india, mahupun nama dia dedekat ngan somalia, tp dia bukan dari sana. *ok tak kelakar langsong. pfff*
so family sonali ni mmg duduk kt india, tp husbeng dia keje kt melbourne uols. accenture dekat sana tu ha.
harini birthday sonali ni. dr last week lg dok bersedeh katanya begini,
"misti tok sedak birthday ambo taun ni deh. worih waroh jaoh belako, tok laki pong jaoh"
sambil kekesat air mata.
eh tetbe sonali kecek kelate ke pulak. hehe misti la speaking nox. kalo dh ckp kelate gtu mau terkojot kujat mak tahu. tp lebeh kurg cmtu la katanya bila di translatekan.
padahal dia xtauu. bahawasanya laki dia yg dekat melbourne sana siap email team lead iols and mintak contact salah sorg dr kteorg sbb nk mntak tlg seperaiskn wife dia. di ulang, hasbeng dia email TEAM LEAD trruss. mangat tak mangat. hohemmgee shoo shwettt. hahaha mak pitam, pastu bgn balek dh ms denga tau tu. *overh sokmo*
so laki dia ni order cake online, then suruh kteorg amek dr delivery boy pastu ramai2 nyanyi kt opis.
aku igt td sonali dah berair mata sket kot. teros call laki dia then ckp,
" tera mere pyar kaho ne tumse..jahta hai mere birthday hey kya karuuuu hayee kuchi kuchi meoowww rawrr. i love you"
yg ayat last je aku paham. yg laen aku reka. haha tp ckp hindi uols. mcm tgh tgk cita rase.
then lepas lovey dovey dgn laki dia tu, dia cite kt aku rupanya malam smalam time kol 12 malam, kiranya dh msk birthday dia, ade org ketuk pintu bilek. bukak2 je pintu tetbe ade bear besar dgn bouquet of chocolate.
yes, anda betul, laki dia jugak hantar deliveryyy lg, amagawd homai. nak fitam balek rasa. dah sampai 2kali ke plak seperaisnya. xtau la kot malam ni ade lg surprise utk penutup hari birthday sonali ni ha. hahaha
rasa sgt comel sbb deorg dh kawen. kalo bf gf xrs comel sgt sbb mende biase brusaha lebeh sbb xkawen lagi. kehkehkeh
tp mungkin jugak deorg baru kawen kot eh? nanti esk aku tanye. *kepochi kiah oi* hehe




tudiaaaa renyih kemain kau sonali! ewaah! hehehe
so moral of the story, utk anda di luar sana, teruskan lah bercinta lepas kawen ye. lagi byk pahala. hiks. ;)
lots of laf~
cik seri rehan
- Posted using BlogPress from my iPong Pai. ekekekekeke