heart u!

Tuesday, March 19, 2013

life is getting better.


assalamualaikum!


kekelip kekelip mata tetbe dh mid march. 


peh.



peh. 



life is good, alhamdulillah. walopon still xboleh nak terima dah masok suku abad taon ni hamagawd. rasa baru je jatuh dr tangga bas masa baru balik dr tadika PASTI pakai baju punjabi hijau tudung putih time umor 6taon. rasa baru je tengah berlari2 tepi bukit kejar laki comel masa darjah 3. rasa baru je pass2 surat kt bwh meja laki kacak kelas sebelah ms form 2. rasa baru je amek result spm. rasa baru je sampai perth sensorg kol 2 pagi buta pastu di pick up oleh strangers yg kenal kt fb. ye, semua rasa baru. 


hahaha. maapkan hamba xleh terima kenapa cepat nauuuu dh msk suku abad. 


kekdg, ape benda yg kita rasa baru semua dah lama berlalu. so, just let the past be a history and pray for a better and brighter future.  


tadaaaa! my team mates dkat accenture *selalu org xtau company aku, gugel la seniri eh malas nk explain. haha*. naseb dpt team mates yg best. dgn bos pon panggil nama je. boleh gurau kpop bagai. mampoo? haha u guys rawk. tp time keje, keje bebetul ye! terus teringat signoff bonus yg aku dh guna tu wakakaka. mmg no turning back, harus stay at least smpai feb2014 or else kene pulangkan balik bonus. hewhew



mende rutin skang time weekdays, kol 10pg lebeh kurang smpai opis...kerja kerja smpai bosan sampai penat, then slalunya lepas magrib aku blk. kalo xde keje mmg tros blk lepas solat. kalo byk keje stay la opis lg. then malam if xde nak lepak jimba memane mmg tros blk umh, buat ape2 yg patut lepas tu tdo. wiken kekdg akan kerja, tp wa xkesah sbb bleh claim. kahkah dasar mata duitan. ala semua org pun mata duitan kan! :p lgpon dr duduk umh balut bdn dgn comforter je, baek kuar bekerja. gtuww.


tapi selalunya kerja sehari je la ms wiken, lagi sehari pergi la menggedik dimana2 bersama sapa2. hehe then tetbe dah ahad malam, esknya rutin berulang ulang ulang like never ending. bosan? adela sikit. tp this is life, so just bare with it. 



sekarang tgh berusaha menggapai sesuatu, doakan lah supaya dipermudah ye. aminnn!! mekaseyyyy!



mintak maaf if sy ade buat salah etc etc dgn sesiapa. sy maafkan if korg ade salah dgn saya. dh tua-tua ni malas la nk gaduh ke simpan dendam or mengata buruk sesiapa. buat stress hidup je. jd extra tua tau. hahaha takot tak takot tak??? hee so just live ur life, enjoy every bits of it, pray hard, dont hold grunge and be happy! 



lots of laf~