heart u!

Sunday, December 22, 2013

[FOR SALE] Oroton Kira Small Hobo Shoulder

hyee assalamualaikum!!


mari dekat mari rapat ade barang baekkk iols nk jual ni. harga mantoppp punya. 



taraaa!



ni gmba from gugel. ahkak idokler pan asian begini. idong jambu je uols. jgn letak harapan tinggi. hahaahha



Oroton Kira Small Hobo Shoulder 
Bag Color : Tan (Full Leather) 

Original Price: AUD 445 (cer convert seniri pkai XE Converter ni)

Selling Price: RM 700 and negotiable!


email : rehansyazwani@gmail.com utk nego harga baekk punya! akk ni pemurah dan baik hati tauuu! wehhohooho



Please spread the wordds ok! beli beli utk diri seniri ataupun utk bg hadiah keww. mane tau beday mak dh dekat, birthday gf around the corner or dah nak anniversary ke 13 tahun dgn wifey kenss. harus anda akan di sayangi sepenuh jiwa kalo kasi hadiah cmni uols! hekhek 


till then!


**i.allah akn cube merajinkan diri update blog. anything nk tanye, boleh email yee..i.allah lg cepat sy respond ;)**








Thursday, October 17, 2013

tingggg tongg...anybody homeeeeee???


assalamualaikum.




ade lagi rupanya org terbukak blog ni eh. last time update was like thousands years ago kot. hahaha ok hiperbola sokmo. 


cik seri ni mcm biase kengkonon bz. maken tua lah katekan, maken byk tanggungjawab. pastu cm malas plak rase nk expose sgt kehidupan ni. gtuw. hahaahaha poyo sgt omg tlg laaaa. nora danish ke kauu. ~.~



dok opis td malas2 nk keje biasela bru lepas coti2 kan. sj gatai2 bkk nuffnang tetbe eh napee ade duettt. peewit. haha xde lah byk mane pon. nk bli coki2 seplastik tu boleh ler. tp bg rakyat marhaen mcm mek, bersyukur kehadrat ilahi la rejeki org kate. 



jadi, cewah jadi tu. haaa mek rs mcm nk rajen2 lah blk tulis belog. bagi yg merindui kehadiran mek di alam maya ini kens. hekhek so if korg nk mek tulis pasal pape just email je la mek. slalu mek dpt email pasal cara nk smbung study tu je lah. sorry ye kalo lmbt reply. 



ok till then. 



p/s: ade org suggest soh mek tulis pasal xtvt2 mek naek2 gng g jejln semua. menarek tak menarek takkk? hehe post akn menyusul nanti i.allah. doakn cik sri ni rajen lah hendaknyeee. 




lots of laf~

Monday, April 1, 2013

birthday surprise!

assalamualaikum!
tetbe terasa nk menulis. meh je la bace ye. hehe takde pape yg menarek pon cme cite kat hopis td je.
arini birthday sorg team mate makk. sonali namanya. bukan sonali bandre ye tapinya. alkesahnya sonali ni dr india, mahupun nama dia dedekat ngan somalia, tp dia bukan dari sana. *ok tak kelakar langsong. pfff*
so family sonali ni mmg duduk kt india, tp husbeng dia keje kt melbourne uols. accenture dekat sana tu ha.
harini birthday sonali ni. dr last week lg dok bersedeh katanya begini,
"misti tok sedak birthday ambo taun ni deh. worih waroh jaoh belako, tok laki pong jaoh"
sambil kekesat air mata.
eh tetbe sonali kecek kelate ke pulak. hehe misti la speaking nox. kalo dh ckp kelate gtu mau terkojot kujat mak tahu. tp lebeh kurg cmtu la katanya bila di translatekan.
padahal dia xtauu. bahawasanya laki dia yg dekat melbourne sana siap email team lead iols and mintak contact salah sorg dr kteorg sbb nk mntak tlg seperaiskn wife dia. di ulang, hasbeng dia email TEAM LEAD trruss. mangat tak mangat. hohemmgee shoo shwettt. hahaha mak pitam, pastu bgn balek dh ms denga tau tu. *overh sokmo*
so laki dia ni order cake online, then suruh kteorg amek dr delivery boy pastu ramai2 nyanyi kt opis.
aku igt td sonali dah berair mata sket kot. teros call laki dia then ckp,
" tera mere pyar kaho ne tumse..jahta hai mere birthday hey kya karuuuu hayee kuchi kuchi meoowww rawrr. i love you"
yg ayat last je aku paham. yg laen aku reka. haha tp ckp hindi uols. mcm tgh tgk cita rase.
then lepas lovey dovey dgn laki dia tu, dia cite kt aku rupanya malam smalam time kol 12 malam, kiranya dh msk birthday dia, ade org ketuk pintu bilek. bukak2 je pintu tetbe ade bear besar dgn bouquet of chocolate.
yes, anda betul, laki dia jugak hantar deliveryyy lg, amagawd homai. nak fitam balek rasa. dah sampai 2kali ke plak seperaisnya. xtau la kot malam ni ade lg surprise utk penutup hari birthday sonali ni ha. hahaha
rasa sgt comel sbb deorg dh kawen. kalo bf gf xrs comel sgt sbb mende biase brusaha lebeh sbb xkawen lagi. kehkehkeh
tp mungkin jugak deorg baru kawen kot eh? nanti esk aku tanye. *kepochi kiah oi* hehe




tudiaaaa renyih kemain kau sonali! ewaah! hehehe
so moral of the story, utk anda di luar sana, teruskan lah bercinta lepas kawen ye. lagi byk pahala. hiks. ;)
lots of laf~
cik seri rehan
- Posted using BlogPress from my iPong Pai. ekekekekeke

Tuesday, March 19, 2013

life is getting better.


assalamualaikum!


kekelip kekelip mata tetbe dh mid march. 


peh.



peh. 



life is good, alhamdulillah. walopon still xboleh nak terima dah masok suku abad taon ni hamagawd. rasa baru je jatuh dr tangga bas masa baru balik dr tadika PASTI pakai baju punjabi hijau tudung putih time umor 6taon. rasa baru je tengah berlari2 tepi bukit kejar laki comel masa darjah 3. rasa baru je pass2 surat kt bwh meja laki kacak kelas sebelah ms form 2. rasa baru je amek result spm. rasa baru je sampai perth sensorg kol 2 pagi buta pastu di pick up oleh strangers yg kenal kt fb. ye, semua rasa baru. 


hahaha. maapkan hamba xleh terima kenapa cepat nauuuu dh msk suku abad. 


kekdg, ape benda yg kita rasa baru semua dah lama berlalu. so, just let the past be a history and pray for a better and brighter future.  


tadaaaa! my team mates dkat accenture *selalu org xtau company aku, gugel la seniri eh malas nk explain. haha*. naseb dpt team mates yg best. dgn bos pon panggil nama je. boleh gurau kpop bagai. mampoo? haha u guys rawk. tp time keje, keje bebetul ye! terus teringat signoff bonus yg aku dh guna tu wakakaka. mmg no turning back, harus stay at least smpai feb2014 or else kene pulangkan balik bonus. hewhew



mende rutin skang time weekdays, kol 10pg lebeh kurang smpai opis...kerja kerja smpai bosan sampai penat, then slalunya lepas magrib aku blk. kalo xde keje mmg tros blk lepas solat. kalo byk keje stay la opis lg. then malam if xde nak lepak jimba memane mmg tros blk umh, buat ape2 yg patut lepas tu tdo. wiken kekdg akan kerja, tp wa xkesah sbb bleh claim. kahkah dasar mata duitan. ala semua org pun mata duitan kan! :p lgpon dr duduk umh balut bdn dgn comforter je, baek kuar bekerja. gtuww.


tapi selalunya kerja sehari je la ms wiken, lagi sehari pergi la menggedik dimana2 bersama sapa2. hehe then tetbe dah ahad malam, esknya rutin berulang ulang ulang like never ending. bosan? adela sikit. tp this is life, so just bare with it. 



sekarang tgh berusaha menggapai sesuatu, doakan lah supaya dipermudah ye. aminnn!! mekaseyyyy!



mintak maaf if sy ade buat salah etc etc dgn sesiapa. sy maafkan if korg ade salah dgn saya. dh tua-tua ni malas la nk gaduh ke simpan dendam or mengata buruk sesiapa. buat stress hidup je. jd extra tua tau. hahaha takot tak takot tak??? hee so just live ur life, enjoy every bits of it, pray hard, dont hold grunge and be happy! 



lots of laf~



Sunday, January 20, 2013

kais kais


assalamualaikumm!


udah 20hari 2013 menjengah. 



semoga tahun baru membawa lebih barokah utk semua. 





permulaan 2013 yg sedikit masam utk sy. tp mungkin byk hikmah menanti di hadapan. takkan berhenti berdoa, semoga Allah tunjukkan jalan. 



maafkan sy kalau sy terluka kan hati sesiapa, kalian semua. 






kelassss kan ucapan matang sgts gtuw. hahahahaha dh msk suku abad. ehem, baru masuk. hewhew 



mungkin akan maken jarang hapdet, walopon kutahu setakat beberapa ketul org je pon baca. diri seniri pon xbkk kekadang. haha pura2 bz. sbb nya kekangan kerja yg sunguh dahsyat. beginilah naseb si pengkais. nak mkn byk, kene kais byk bak kate pojiah hani. betullah. so mari megkais dgn lebih semangattt!!!






nak bertukar jadi hemmm binatang ape ni eh. aku pon confuse. sesungut dan misai. any idea?







lots of laf~