heart u!

Friday, December 21, 2012

selamat berkawen feeza ku syg!


assalaamualaikum!






first time i met her during forecast program at utm skudai back in 2005. we are not in the same class, tp sebab bukaan ramai mane pon bdk2 forecast, so we know that familiar faces, budak2 hingusan baru lepas spm kena paksa belajar. hahaha. 


of course perasan kewujudan dia sbb lawa sgt. hahaha sounds pervert isnt it? kahkah aku mmg suka tgk pompuan lawa. kagum dgn ciptaan Allah. ceaceaa so kalo aku dok tenung tgk korg tu, korg lawa la, tau? hehe oh tgk laki omey kachak pon kitew suke gak. so balance ler. nyehnyeh. 


 and dah mmg jodoh nak jadi kawan baik, msk first year, ade la jadi mcm2 pastu sampai la kteorg jadi roomate. trus jadi rapat sampai sekarang. how time flies. its nearly 8 years since the first time i met her and she's still the same person that i know back in 2005. manja, sensitive, tak reti nak marah, gelak tersedu sedu. hahahaha sorry syg. gelak awk mmg omeyy sgt. :p



and tomorrow, she will be marrying the love of her life. zairy, i know u can take care of feeza. sometimes she may annoyed u, but u will miss her dearly when shes not around. take care of her, be patient with her and always make her happy because she deserve it. 



photo credit photographer pre-wed mereka. 




tak cukup post kt wall feeza nak gak tulis kt sini. ehehehe touching lebeh la gni! heeee xsabar jugak nak jadi pengkapits esk. jgn la aku buat perangai rosakkan majlis org. oh dan encik pengapit lelaki, misti xsabar nk jumpe i kan? wakakaka



lots of laf~

No comments: