heart u!

Wednesday, November 21, 2012

Kaftan Batik Crepe For Sale!


asslaamualaikum!!

cik kiah nk menjual lagi ni. mari mariii. hehehe


haih dh koreje ni asek xdok mase je nk menulis. tu kita hold dlu laa. meh tgk ade brg baekk punya cik kiah nak jual.


Kaftan kan sgt in nowadays. wah gtuw. dulu org pakai buat tdo je tp skang dh dikomersial kan nox. siap pakai kain batik crepe yg mahal tuu. kain tu je if nak bli, 4meter 2,3,4 ratus. kain tu sgt comfy and exclusive design. kata pembekal tu, satu corak ni deorg buat satu kaler je..batik lukis kensss. Btw dkat dlm ada tali. so, if nk nampak shape sket baju tu, boleh ikat. if nak nmpak mcm jubah, xyah ikat. :)


email to:  rehansyazwani@gmail.com



so mari dekat mari lihat!


oh before that nk tayang dlu model2 fwree yg pakai baju ni.






haaaa...gorgeous kan. walopon model ituww mcm tentut sket. hahaha tu adek i yg tak berapa xcantik sgt. tp boleh la. wakakaka






Kaftan - Plum
RM 260 including shipping





Kaftan - Blue Butterfly
RM 260 including shipping





Kaftan - Red Leaves
RM 260 including shipping





Kaftan - Orange Flower
RM 260 including shipping





Kaftan - Yellow Leaves
RM 260 including shipping





Kaftan - Belachan Baby Blue
RM 260 including shipping





Kaftan - Choco Marble
RM 260 including shipping






ini kain batik crepe, 4meter untuk jahit buat baju. paster colour, with swarovski diamond. i baru g tailor utk tempah peplum dgn kain mcm ni. nanti i tayang! hehehe

Abstract Batik Crepe
RM 290 including shipping





happy shopping!


lots of laf~




3 comments:

Anonymous said...

marry me gojes

Anonymous said...

macam mane kalo nak beli??

rehan syazwani said...

boleh email sy: rehansyazwani@gmail.com :)