heart u!

Monday, August 6, 2012

tamat master dan datuk lee


assalamualaikum! 


misi utk blog tahun ni mmg satu bulan satu entry pun. lupa nak gtau awal tahun aritu. =.=


selamat berpuasa kawan kawan semua, tingkatkan amalan, control napesu dan kurangkan gosip. *cakap sambil tgk chermin*



alhmdulillah sy dah habis study kt perth, hello kembali kehidupan yg biasa. takde lagi elaun bulan2 seperti 2 tahun lepas. and yes sekarang dalam usaha mencari kerja. plis ade sesape nak pekerja bededikasi mahupun sungguh komited and pandai buat nescafe panas. eh. harus msk dlm resume agar dpt menambat hati bos. 


sy rs ade belas belas or maybe doploh lebeh gak sy submit job application and till now, baru satu yg reply and ckp akan arrange interview. tapi still tak cakap bila. naseb la mintak kerja time time bulan romadhon begini, misti lepas raya baru nak reply kennnn. uhu berdoa, rezeki di tgn Allah rehan, bukan di tangan datuk lee chong wei mahupun di tangan azizulhusni awang jua.  



i tgk okey final semalam. cis kau lindan menyampehs. bila score muke nak kerek, bila chong wei score muka nk ketat. 




*gmba credit to google*

eh sedeh la tgk muka datuk begini. misti dia rs dia dh kuciwakan semua rakyat malaysia. dont worry datuk, dirimu tatap menjadi wira dihati rakyat malaysia. bersungguh gila kot dia maen smalam. kalo aku mau terkehel kehel terkeluar tulang pinggang dgn kepala lutut. 




yg beskal tu pulak, i tak tgk sbb dh tetdo. penat katanya bersorak utk datuk. hehe 




ok,kalo nk mkn baskin robin korek duet tabung memaseng pastu g bli seniri. takpon usaha la g bersukan from now, untung2 leh msk olympic next four years. dptkan gold medal yo. 






lots of laf~



2 comments:

inna said...

congrats>>>da abes study..
:)

Syafiq Afifi said...

klau da dapat kata nak arrange interview tu, jgn bia lama2 sangat, semgu camtu then call balik tanya status application.

gmba atas tu gila bimbo