heart u!

Wednesday, July 4, 2012

earthquake at wellington, alhmdulillah safe n sound.

assalamualaikum!

i rasa earthquake semalammmmm kt sini tau. ya Allah seram gila aku rs kalo toreh mulut aku smalam tak berdarah kot sbb pucat ketakutan.



selama ni tak pernah rs kann so extra cuak la. bdk2 kat sini rilek je. i rs smalam nk lari keluar rumah je. deorg punya rumah ni dah la apartment. huhu



ptg smalam g muzium te papa, then kt dlm tu ade model rumah la, deorg buat earthquake tipu2. kami ni kan galok tak pernah rs, so time tu eksaited la semua maen2 la ape berlakon bagai. nahhh amek kauu balik rumah je dpt yg betul2 punya. kalo xsilap kuat gak la. dlm 6,5 to 7 skala ritcher. fuhh


t.ari ni flite ke christchurch then malam flite blk melbourne. tak sabar nak jejak oz ni. cuak den. tp aritu kt melbourne pon ade gak earthquake. huhu tak payah la nak lari, if nak jadi, jadi gak kannn. so berserah je kpd Allah.



doakan kami disini! doakan student2 mesia kt sini gak. till then!







lots of laf~


cik seri rehan.




- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Lambton Quay,Wellington,New Zealand