heart u!

Wednesday, March 30, 2011

sangat worldwide gtu

assalamualaikum!
sy kann sedang bediskusi pasal asignment subject software quality management. kne bwat estimation tools apediaa tak tauu.

naseb baek best gak grup mate eden..boleh la gak mengarot2..xde la bosan gler kalo dtg discussion sbb kalo jumpe 2jam tu..sejam g misti merepek bncang masalah dunia la..cerita pasal tmpt menarik la.
ohh lets meet my grup member!








kita mula dr kiri yee. itu baju
kaler putih name dia morten dr sweden...sbelah die gautam made in india..hindustan mari woot woot..yg tgh tulis kt whiteboard tu kak min..org malaysia jugak senang kami nak ngumpat. keh keh yg sorg lg tu basimah dari saudi arabia. worldwide gtuuu kannn. naseb semua bkn guna english as their first language. sy ckp tunggang tebalek pon deorg redha je. :p








ni lg sorg ahli grup rencat kota bharu mari!!


lots of laf~
cikserirehan


**bileee diskusi nak abes nii. i lapaa tau.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tuesday, March 29, 2011

hari yg kelibut

assalamualaikum!
sesungguhnye sekarang ni sy tgh lapaaaa sangat ponn! pg td bekpes kellogs ngan susu jaa. mana tahan perot org melayu nih. berkriukkk keriukkk sudah..

and bile starting yg kurang baek, misti for the whole day ade je yg xkenee.

stat dgn pagi td berlari2 dgn cik dhamirah pegi kelas yg kononnye kol 9. pastu, smpai je lecture theater, apesal laaa xdek org. tros msg coursemate ni bagai. pastu die xreply lakk..so dtg la melepak kt reid library ni. tetbe kol 9.30 gtu dpt msg.. "it starts at 10". adeh tepuk dahi.

then dh kol 10 tu pegi la blk kelas..dh elok2 nak stat, cari lecture notes plak. rupenye lupe nak print utk kelas arini. haih mmg sangat best.

and skang ni still kelaparan, purse tertinggal kt rumah and dlm beg xdek ape2 pon. slalunye sy akan spare mars ke snickers ke kinder bueno ke dlm beg. tp pg td lupee lg nak amekk. -.-

kejap lg nak pg tutorial sqm, then boleh blk melantak dgn gembira. gembira kejap sbb kna siapkan kerja2 yg sangatlah maha banyakkk.



rencat td dtg library pastu xtau nak bwat ape. camwhore lah kan. misti org igt sy tgh pressure study smpai jd sawan begini. kesian beliau.


lots of laf~
cik seri rehan

- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, March 28, 2011

;)

assalamualaikum!

morning wahai gadis2 cantek dan jejaka2 kacak sekalian! :)

jgn monday2 blues ye. kalo tgh kerja tu, keja elok2 na...kalo belajar tu belajar elok2 sebab semua itu ibadah. :)

sy harap hari ni semua gembira-gembira selalulah hendaknya. :)

haih2 byk sgt senyum nih kenapeeee??? tetbe je ckp penoh sopan santun kan. pelik lah begitu ye. heheeheee misti ade mnde nak kasitau kann.. keeeh keh

ok laaa..teros kuar perangai sebenar blk. benci i..baru nak sopan santun dipagi hari tp xterbendung lg perangai sebenar kan. :p

semalam kan...sy pegi tgk suatu brg. and looking forward to buy it. doakan semuanya dipermudahkan ye kawan2. dh selamat dpt nanti harus lah ku tayang disini ye. jgn risau..mcm xkenal i plak kannnn..heehee

okayy la, gtg dluuu...kerja sy adelah sgt bertimbun tp mcm xreti2 nak bwat. T.T kenapaa malasss sgt ni..pg enjoy suke plak kannn. tsk. 

nak g mandi, smbong bwat lab report PIC pastu pegi kelassss SQM yg best sgt tuuuu. ~.~

l0ts of laf~

Sunday, March 27, 2011

perfume

assalamualaikum!
oh bz bz dayy. heeehe ye poyo seperti selalu.


ni nak cite nak citeee. smalam kan ade open house kt rumah jr..bbq sedap gler, makanan laen pon sedap. bdk laki lak tu msk. peh peh teros rase nak bwat adek ipa. hahaha

ha lepastu, bdk2 ni PAKSA saye ikot deorg pegi beli perfume. ish ish kenapaa paksa i. i xrela tau. sobs.




nampak x muke i tu. muka terpaksa kann. (*.*)


so dh pegi tu terpaksa beli. TERPAKSA.




lots of laf~
cikserirehan

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tuesday, March 22, 2011

result

assalamualaikum.

sy kan ade adek lelaki. name die apis. name panjang muhammad hafiz asyraf bin abdul halim. waah panjang sungguh. umor die 18 taon ni. die ni la satu-satunya adek lelaki sy.

apis, k long nak apis tau....waloponnnnnn.....




kadang-kadang muke awk mcm indon,




kadang-kadang mcm awww sket....




kadang-kadang awk hilang di kepekatan mlm....



kadang-kadang boleh tahan jugak la...



 eh, kakak awk suwetttnyeee. kah kah.


haa...walopon begitu...kak long syg awok...k long doakan terbaik utk esk. doa byk2..igt waloapepon result yg keluar, tu rezeki...


YE ESK RESULT SPM YOU!!!

gud luck to all candidates!



l0ts of laf~

Monday, March 21, 2011

masca bbq and harbour town

assalamualaikum!
im in the lecture theater for embedded system subject. ngantok...ngantok. ill fall asleep if i keep on focusing to the lecture. so to be seen as a 'good student' i must try not to sleep in the class and the solution are either im tweeting, blogging or fbing. yeah! love u mr ipong. :')

hmm hmm nak cite pasal ape yee..oh ha smalm kan sy ade pegi masca punye bbq..masca stands for malaysian student commitee australia kot. keh keh i dont really know. papela kan..bbq tu bwat kt burwood park..startnye kol 11 tp kteorg smpai kt sane kol 1lebeh. haha so yg smpat mkn adelah seketol kambing panggang ajo. pg smalam kn penat2 lg..so dok bermalas-malasan kt rumahh.

time smpai tu muke org yg xfamiliar je nmpak. teros jalan kepit2 pastu pandang bwah. dgn serta merta menjadi gadis sopan. tolongla. haha time ni bru nmpak the other side of student..eh, bukan maksod bad side ke good site, tp bdk2 yg private. study kt sini yg scholar pama. heeh ramai ok sbenanye, cume xpnah nak jumpe je sbb deorg rmai uni murdoch and ecu kot. eh, ecu tu edward cullen university tau. ok tpu je..kekee tp tu la..yg laki mmg fuuuh fuhhh speechless jap. hehee yg pompuan2 plak hot. hot auch. heeh

tp kteorg bwat hal seniri je..berdebar kot nak lepak2 ngan deorg. hot sgt la..xgeng tau. :p sy just g smbng2 jap ngan min je..tu pon sbb die gf kwn en dear..pstu g smbong lepak amek gmbo ngan kanak2 riang. lepak ngan bdk2 ni terus bwat i feeling muda remaja blk. ;)









smangat gler mkn eskrem!







blk rumah, pastu kuar blk g harbour town. grab some lunch, pastu jalan2 kejap and pulangg. yay weekend yg best. keje byk tp malas pk lg. KIV dlu laa. ;)



lots of laf~
cikserirehan


- Posted using BlogPress from my iPhone

So Sweet...Bacalah Kalau Ada Masa Free..:)

Aisyah benar-benar keliru dengan sikap kekasihnya. Siang, malam, mesejnya satu pun tidak berbalas. E-mailnya terus lengang seiring dengan waktu yg terus berlalu. Dia sangat tertekan waktu itu. Aisyah memerlukan seseorang untuk menjadi tempat luahan bicaranya, tempat mengadu segala keperitan, tempat berkongsi suka dan duka.


Masih segar lagi diingatannya sewaktu dia dan Tariq bersama,kemana sahaja tentu mereka akan berdua. Setiap kali hujung minggu, sudah tentu panggung wayang akan menjadi destinasi utama mereka. Duduk berdua-duaan menjadi perkara yg amat dinantikan olehnya. Namun kini, semua itu hanya tinggal kenangan. Tariq bukan kekasih yg dikenalinya dulu, dia kini tidak lagi bersamanya untuk berkongsi suka dan duka. Janji-janji manis Tariq untuk bersama-sama membina istana berlandaskan syariat seakan-akan terkubur kini. “Kau jantan penipu! Kau pendusta! Aku benci kau!” hari demi hari, hati Aisyah makin kuat menjerit melepaskan kebencian, namun yg berkunjung hanyalah kerinduan terhadap seorang mahluk yg bernama lelaki itu. 


Sehinggalah pada suatu hari, Aisyah bertemu dengan seorang gadis di sebuah program motivasi. Pertemuan didalam sebuah majlis yg singkat itu tidak diduganya membuahkan sebuah persahabatan yg berkekalan. Gadis itu amat lembut pekertinya. Auratnya dijaga rapi dan tutur katanya diatur sempurna. Danisya, itulah nama yg diungkapkan gadis itu sewaktu Aisyah menghulur tangan tanda perkenalan. Mulanya Aisyah tidak tertarik untuk mendekati gadis itu, namun kepetahan dan kebijaksanaannya berbicara, akhirnya hati Aisyah tertarik untuk mengenalinya dengan lebih rapat. 


Sejak mengenali Danisya, Aisyah mula mendekati Islam sebenar-benarnya. Itu tidaklah bermakna Aisyah yg dahulu jauh daripada agama, namun kini dirasakannya perjalanan kehidupannya lebih terpelihara. Jika dahulu dia memakai tudung gaya moden yg menonjolkan dadanya, kini tudung itu menjadi bertambah labuh. Jika dahulu, T-shirt dan jeans menjadi pilihan pemakaian hariannya, kini jubahlah pula yg menjadi pembalut tubuh agar tidak menjadi bahan tatapan lelaki-lelaki berhidung belang. Hari demi hari, Aisyah seakan-akan mampu melupakan Tariq. Kini Danisyalah dunianya, segala masalah dikongsikan bersama. Kehadiran Danisya mampu menggantikan tempat Tariq. Yang anehnya, Danisya seolah-olah seperti Tariq versi wanita baginya.


Saban hari, semakin ramai yg gemar untuk berdampingan dengan Aisyah. Dia amat bahagia kini kerana dikurniakan ramai sahabat yg ada untuknya meluahkan rasa suka dan duka. Ramai pemuda  cuba untuk mendekatinya, namun Aisyah segera menolaknya kerana dia sedar, cinta kepada seorang lelaki mampu membunuhnya. Apa yg dinantikannya kini hanyalah CINTA kepada ilahi dan bukannya cinta sementara rekaan syaitan bertunjangkan hawa nafsu. Cinta selepas kahwin menjadi idamannya kini. Bila dan siapa orangnya, biarlah Allah sahaja yg menentukannya.


Kini genaplah lima tahun pengajiannya di Institut Perguruan Kampus Gaya. Minggu hadapan, dia akan mula bercuti. Aisyah sudah mula sibuk mengemaskan barang-barang untuk pulang ke kampung halaman. Tiba-tiba Danisya datang mengirimkan sepucuk surat kepada Aisyah. Tanpa sebarang bicara, Danisya berlalu pergi. Perlahan-lahan, Aisyah membuka sampul surat berwarna biru itu. Hatinya berdebar-debar, kerana dia kenal benar dengan tulisan tangan disampul surat  itu. Tulisan insan yg pernah membuat hidupnya sengsara dahulu.



Assalamulaikum,

Kehadapan Aisyah binti Abdul Halim, gadis yg selalu kusayangi sejak dahulu, kini dan InsyaAllah, untuk selama-lamanya. Maafkan diriku kerana telah lama menghilang tanpa sebarang berita. Aku pergi bukan kerana ingin meninggalkanmu tapi aku pergi kerana aku mahu mencari CINTA dariNya.

Mungkin dahulu aku pernah membawamu kedunia penuh kelalaian. Atas desakan hawa nafsu, aku mengajakmu melanggar batas-batas syariat. Mujur, aku tersedar lalu kutinggalkan kamu sendirian merangkak dalam kepayahan. Aku turut berduka kerana kehilanganmu. Siang, malam, hari-hariku terasa perit tanpa adanya kamu. Mungkin kau tidak menyedari, aku sering memerhatikan kamu. Mesej-mesej pertanyaan khabar darimu sengaja kubiarkan tidak berbalas. Maafkan aku.

Kuhadiahkan kamu adikkku, Danisya sebagai penggantiku, teman sewaktu kamu senang dan susah. Segala perkembangan tentang kamu, selalu kutanyakan kepada adikku. Kadang-kadang ada juga kau mengeluh tentangku, saat itu, aku terasa berat untuk menjauh darimu. Namun, aku perlu berbuat begitu, kerana aku perlukan masa untuk mengambilmu sebagai isteri. Ilmu agama perlu kuperdalami, ilmu dunia perlu kutuntut agar aku mampu mencari rezeki buat kita berdua.

Kini sudah tiba masanya untuk ku sunting dirimu. Apa yg perlu kau tahu, saat kamu membaca surat ini, rombongan meminang telah pun kuhantar kerumahmu. Kuharap kau sudi untuk menerimaku sebagai suamimu.
Sekian, wasalam.

Yg Benar,
Tariq.

Aisyah terdiam seketika, hatinya berbunga. Dalam esakan tangisan dia tersenyum. Dia bahagia kini. Tidak disangka, insan yg dahulunya dianggap pengkhianat, penipu dan pembelot rupa-rupanya seorang kekasih yg sejati. Benarlah, begitu indahnya cinta andai ada CINTA kepada Allah Yang Maha Esa. Aisyah mula menyambung kembali tugasnya. Tidak sabar untuknya pulang menanti hari-hari bahagia apabila dia dan Tariq disatukan nanti. Indahnya hidup berlandaskan syariat, itulah kisah Tariq dan Aisyah, anda bagaimana?

Hasil Nukilan : Jazulfadli Jamaludin


***copy paste dr fb. :)

l0ts of laf~

Sunday, March 20, 2011

housewarming yg hangat

assalamualaikum dan selamat pagi!! pagi! 

wekend2 ni sape la pulak yg bangon pagi kan. sy igt xnk tdo sbb ade nk bwat keje..tp tgk la end up maen tenet la pulak. ok xpe,sat je nak update pasal housewarming kami semalam!

hoho..overall sgt puas hati dpt bwat makan2 cmtu...best je tgk org mkn...patot la umi suke no bwat mkn2 kt rumah. ohooo. walopon dapor chaos giler tahap punye...guest dh dtg tp tuan rumah and bersiap lg??haha apekah. fail  sungguh disitu. dh pagi tu bru nak setat msk mmg la kan...mlm tu just prepare bahan2 je. 

pastu kteorg bwat laksam kan..kuah dh ready ni ni laksam xbrape nk ready..time org dtg tu sebok dok puluh mengukus laksam. dhamirah plak msk carbonara kt sbelah. peh sbijik mcm mamak laa..org order je masak. hahaha serabut bukan. 

so mintak maap la kepada para tetamu yg xdapat nak entertain tu....nak say hai pon xsempat. sorry sgt2 k...kteorg first time bwat mkn2 ni xreti nk bajet masa ngan mkanan n ol. huhu kalau ade yg xdpt mkn ape2 ke, kami mintak maap ye...i.Allah ade rezeki, kte bwat lg. cewaaahhh. poyo je.

smalam mmg last org blk pon kol 6. kak tie n family and geng kereta sorento. keh keh. sronok eh dok umah kteorg? tu xnak blk yee..hehehee :p lepas je sumer guest dh pulang, kiteorg duduk2 la mkn plak..time tu la baru terasa kebuluran tahap punyaaa. fuh. mkn2 pastu solat maghrib, bru la memulakan sesi mengemas,mencuci dan mengemop. 

nauzubillah la dapor. mmg menyental giler la. habes mengemas smalam pon dlm kol 10lebeh. naek je blk maseng2 flat. seb baek pg td bgn subuh. walopon agak subuh dinosor disitu. uhuuu. 

walobagaimanepon, wah. haa terima kaseh kepada semua yg sudi dtg kt rumah kami yg kecik dan penoh kaseh sayang ini...eh.comel kan rumah kteorg? ehehehee...














sbb bz didapo, maka xbyk la gmba yg smpt di snap. gmba mkanan pon xadee.. T.T xpelaa..meh nak gebang menu je: nasik tomato+nasik putih,laksam,spaghetti carbonara,fruit cake,red velvet cake *sorry yg xsmpat mkn kek*,and desert yg dibawa oleh para guest. tenkiyuuuu so much i lobiyuuu. eheh. 

l0ts of laf~

Friday, March 18, 2011

fruit kek cikgu nik

asslaamualaikum!!

lame kot xupdate kt laptop. maklomlah dh beli application batu tuuuuu...awww xabes2. hahaa padahal pemalas jugak kan nak update. sungguh tau, niat sy nakkk je update tp kekangan itu dan ini...hehe pastu skang ni rumah kan best. haha nak jugak tu...so bile kt rumah je mmg menikmati habes-habesan la. tu yg xde ms nk update. :p

okeh. weekend ni kteorg nk bwat housewarming, so pg td sy dh berjaya siapkan sebijik kek! yeay!! doa byk2 k mintak2 la jadi. huhu smalam loghat gler la tepon umiku mntak rsepi bagai...nak bwat cmne buku resepi ku tertinggal kt umah. haih mnde paleng penting kott...lepas ni mmg hari2 la tepon rumah mntak resepi. umi jgn xangkat plak. kang kebuluran anakmuu ini. hee

so disini sy nk sharing-sharing resepi kek buah umi sayee..hoi bace elok2 ok. KEK BUAH, umi saye. haa begitu. tehehe

bahan2:
2 cawan gula
secawan air
mix fruit
setin susu cair
250g butter
5biji telur
3 cawan tepung
1sudu kecil soda bikarbonat
1sudu kecil vanilla essence 

cara:
1. panaskan kuali, msk secawan gula. caramelize kan gula tersebut smpai kaler cokelat.
2. bila semua gula dh jd coklat n hancur, msk secawan air, kacau2 smpai sumer larut. 
3. msk mix fruit. byk mane tu suke hati lah kan. lg byk lg sedappp...tp jgn sikit sgt...kang xnamela fruitcake la plak kann.
4. msk susu cair(evaporated milk) setin, then kacau lg smpai mendidih. 
5. msk plak 250g butter tu, smpai la sumer butter cair pastu tutup api. bia die berehat kt situ jap.
6. smentara tu, ayak 3cawan tepung gandum dgn soda bikarbonat. kalau guna tepung naik seniri tu, xyah letak soda dh yee. letak kt tepi.
7. dlm mixer, msk 5bijik telor,secawan gula dan vanilla essence pastu pukul smpai kembang. 
8. last sekali cmpor semua bahan, kacau2 smpai sebati, pastu bakor!! kite bakor jee!! ;) +-170degree, sejam-sejam stengah. check2 la kek tu...cucuk2 sket...agak2 dh msk tu, tutup je la oven k.

happy trying!!  

ohh..bileh dh potong nanti sy msk gmba k? 

l0ts of laf~

Saturday, March 12, 2011

zoo rehan

assalamualaikum! pagiiii! eh, sy ade bkk zoo skang. boleh la bwal anak2 ke dtg melihat binatang peliharaan sy k. msk foc je. baik hati lah katekan.




welkammm!!


come here ill take to the zoo tour..yehaaa!




hyee! my name is moo-moo yg cantik jelita. i am 2 years old. my mom is in malaysia rite now. u remember mooyah? the one with black spot. yess..she is my mommy!




hello guys! im 9months old. and my name is si pinki yg kononnye ayu tapi tak pon.




yoo! im yusup. im not very sure about my age but i think im nearly 3years old. cheers!




i am the youngest yet the tallest one! i am 2 months old. they didnt give me any name yet but i really appreciate if you can call me justin. omg i LOVE justin beber!!! (-.-!)




and i am the gorgeous zoo keeper! thats why i have the calendar on my body. i have to monitor their health and growth. oho btw im melinda the squik squik rell!



arent they cute??? if u come to my zoo, u also can take pictures witj them using our special camera.......tadaaaaa!



this camera are connected to the social network. u can straight away uploaded ur picca to fb or twitter or whats so eva! cool isnt it!!


lots of laf~
cikserirehan.


***credit to the person who fullfill my dream to open the zoo! en dear n miss zubaidah! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Thursday, March 10, 2011

guess!




guess where am i at rite now? ;)

lots of laf~
cikserirehan


- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, March 9, 2011

ini baru student cemerlang

assalamualaikum! yeyeyahh lepas ni kannn..kitee kan..kiteee d boleh update blog dr phonee. huyooohh. kagum x? kagum x? (-.-)


hhaha maap la kome ni jakun sket..aternye baru donlod application Blogpress kt phone. sanggup tu bli smate2 nak update blog dimana saje mcm lah kau ade lapan ploh semilan ribu follower. (-..-)


xpaa..asal cheq tau hampa yg dok baca ni mmg syg kat cheq kan. terharu tauuu.


haha. ok motip merepek begini sbb sy adelah berada kt library. huyoooo lg tuuu!! :p makanya sy tetbe kne amek subject power electronics. adeh mmg la dh lame gler x bergelumang ngan subjek letrik ni. td lecturer dok mention pasal circuit2 overdamped la underdamped la critically damped la.. haaa mcm pnah ku denga tp dimana ya? hahahaa. tu yg terus dtg library nk pinjam text book. seb baek smpat, kalo tak, kne beli kot. brape ribuu pulakk..puhhh amboi kalo beli buku kauu, berkira naa. heee





nahhh..amekkkk. pegi setadi sekarang jugakkk! nak kne catch up 2lectures yg eden xpaham sepatah harunnnnn salim bacik.



lots of laf~
cikserirehan.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Park Way,Crawley,Australia

Sunday, March 6, 2011

student kan.

assalamualaikum!

rumah baru kami cantik. ok tu je nak ckp...bai2~ :p

hidup sgtlah berserabut. rumah bru msk, brg berterabur nauzubillah. still tgh penohkan rumah dgn perabot2 sbb dpt umah unfurnished kan. pg td 1st session soping2, kami ke swap mart kt Belmon. cari itu ini, mcm2 dpt...oh jmpe andy flop poppy jugak. amek gmba, sembang2 sat pastu pulang ke rumah. seb baek laa ade adek2 jr yg baek hati tlg angkat brg2 kami. terus upah megi. hehe tggu ye ade rezeki kami panggil memanaskan rumah nanti.

pastu kutip lg brg2 kt umah sape2 tah. beli pon ade gak. hoi fulus berkeliaran keluar mcm ayaq. 


cepat2 la setel rumah ni...nak cantek2 bru leh study dgn gembira. wah wah wah begituuu.


esk ade asimen kne anta, kne bace journal plak. adeh tajok pon xpk lg. kalo xsmpat, gamaknye xtdolaa..peh bunyik mcm best student gilaaa kan. haa mmg pon. bunyik haruslah gedevas gtu. 


ok sekarang tlg pk subdicipline mane yg dlm software engineering nak kne pilih yee...satu sajeee. aaa kalo software quality ok kot na? bantai je la.




**feeling mcm bijak pandai bile ckp pasal stadi. hahhaaha. ok bubububyeeee!



l0ts of laf~

Tuesday, March 1, 2011

enrolled!


assalamualaikum!



setelah pening kapla beberapa ketika. finally sy dh finalize semua subjek yg nk amek sem ni. bape ratus kali tah...insert delete insert delete. smpai kne p student admin aritu sbb silap insert, cacat betol. tu laa laen kali enroll ler awal2...kang dh berserabut...tetbe ade subjek xoffer sem ni la...ade yg xoffer for the whole year laa...


pastu nk pilih subjek utk replace pon satu hal. tgk list die sumer yg nak sebut pon terbelit lidah...pehh kalo name subjek pon pon susah apetah lg nak belajar kann...takott nyah. gler psycho diri seniri. 


last2 td time tute software quality and measurement, kak min ade la bgtau sbjek yg die amek and suggest kt sy jugak. kak min ni master comp science...die ni tip top laa...dh berfamily tp bijakkk dan rajen giler. sem lepas kterorg ade satu subjek same...die dpt distinction kot...saye? hahahaha...laallaa. boleh la...paras2 hidong sket lg nk lemass. :p



ha begitu ceritanyee...so lepas smbang2 ngan die, sy pon decide amek subject scientific communication la utk cukupkan unit sem ini. die ckp subject tu ajar cane nk bwat thesis dgn betol, research paper n ol la kot..xtau la...as long as xdek programming, sy ok je kott..peningg...cannot go lah with the programming...kenape amek computer engineering dlu xtahu. heh. nak tuka amek medik pon mcm dh terlambat kan...pstu tgk cite hantu pon penakot, cane nk bedah mayat? mmg xyah la bnerangan begitu.



so sem ni sy amek 4 unit yg kt ats tu, yg 2sbjek kt bwh tu dh delete...then sem dpn punye subjek pon dh enroll yay! nanti xyah pening2..tinggal belajar elok2 je bia lulus dgn cemerlang supayaa tidak dihantar pulang!  



ok tau x hari ni dh ade assignment kne bace research paper n submit next monday...pheww.. ok gtg..nak p cari research paper!  kotttt. ;)



l0ts of laf~